Două blocuri de locuințe din comuna Florești vor avea acoperișuri noi

0 196

Două blocuri de locuințe din comuna Florești vor avea acoperișuri noi, ceea ce înseamnă că locatarii nu vor mai avea probleme cu inundațiile.

Autoritățile locale au reacționat la sesizările oamenilor și au reușit să găsească soluții, pentru a le rezolva doleanțele.

Ambele clădiri aveau acoperișuri vechi, realizate din carton și smoală, care nu prea mai erau impermeabile.

Erau așa de degradate că nu mai puteau fi reabilitate. Singura soluție a fost înlocuirea lor, folosindu-se materiale noi.

Prima clădire, care a primit acoperiș nou, este Blocul K, aflat în zona piață. Lucrările au avansat rapid, iar acum cei care locuiesc la ultimul etaj nu își mai fac griji de câte ori plouă. Au deasupra o tablă modernă, care va rezista câteva decenii.

Blocul K, cu tablă Wetterbest de culoare maro

După acest succes, au început lucrări similare și la Blocul 4. Din ce înțelegem, s-au aliniat căpriorii, s-a realizat coama. Dacă totul merge bine, acoperișul ar trebui să fie gata în 7- 10 zile.

* Urmează încă o investiție, a treia

Mai mult, autoritățile locale au luat decizia de a anula anul acesta Zilele Comunei, pentru ca din banii economisiți să se mai intervină la încă un bloc.

Și asta pentru că prioritățile oamenilor sunt mai importante și se ține cont de părerile lor.

Efortul financiar este considerabil, deoarece toate materialele de construcții s-au scumpit, iar în unele cazuri au prețuri duble față de perioada de dinainte de pandemie.

În plus, nici manopera nu este ieftină.

Chiar și așa, Primăria Florești susține că promisiunile vor deveni realitate.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.