Dorin Tudora revine pe functia de director general la Conpet Ploiesti

0 830

Dorin Tudora revine pe functia de director general la Conpet Ploiesti, după ce AGA companiei a votat în acest sens, joi 4 februarie.

Numirea este posibil să fie făcută de Consiliul de Administrație chiar în cursul zilei de astăzi.

Dorin Tudora, actual director general adjunct la Conpet, a mai condus compania de stat în perioada guvernării PDL, fiind un apropiat al deputatului Roberta Anastase.

În perioada 2016 – 2020, Tudora a fost consilier județean PNL și a mai câștigat un nou mandat în toamna anului trecut.

În vârstă de 47 de ani, noul director general al CONPET Ploiești a absolvit UPG, Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică și are un master în Managementul Informațiilor Securității Naționale, obținut la Academia Națională de Informații.

Lucrează în companie din anul 1998, după ce anterior a activat la SC Muntenia Filipeștii de Pădure.

Conform declarației de avere, Dorin Tudora deține doar un apartament de 57 mp în Ploiești. A avut un venit anual de 108.225 lei, la care se adaugă indemnizația de consilier județean – 12.575 lei și indemnizația de membru AGA la Veolia Energie Prahova – în valoare de 13.936 de lei.

La începutul acestui an, Consiliul de Administrație al CONPET SA – din care fac parte fostul consilier județean Darius Meșca, precum și profesorul universitar Adrian Mihai Albulescu – a luat act de demisia surprizătoare a directorului general Vasile Timur Chiș.

CONPET este operatorul sistemului național de transport țiței și derivate prin conducte din România, prestând servicii de transport pentru rafinăriile românești OMV Petrom, Rompetrol Rafinare și Lukoil.

Ziarul de Ploiești

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.