Domnișoara de 11 ani, din Prahova, care a șocat publicul și jurații de la Românii au Talent (VIDEO)

0 1.293

Domnișoara de 11 ani, din Prahova, care a șocat publicul de la Românii au Talent. Carina Veghiu se anunță o mare vedetă!

Nu moștenește talentul de la nimeni în familie. Mama ei este cosmeticiană, iar tatăl este polițist.

Chiar și așa, Carina Veghiu a luat un Golden Buzz și s-a calificat direct în semifinale.

A impresionat pe scenă cu o voce nu doar mult mai matură decât vârsta reală a posesoarei, dar și prin precizia uluitoare cu care atinge notele.

Carina pare destinată să facă o carieră strălucită în muzică. În 2022 a câștigat marele premiu la Festivalul Vocea Prahovei.

Și se antrenează cu cei mai buni. De exemplu, a lucrat cu Pepe.

În prezent, Carina colaborează cu Bogdan de la El Negro pentru piesele ei proprii. Pe viitor, fetița își dorește să devină o mare cântăreață.

Andra: “Pentru mine e Jennifer Hudson. Interpretarea ta m-a dus cu gândul la ea. Mi-e foarte greu să înțeleg cum un copil de 11 ani poate să cânte așa. (…) Ești una la o mie! Sunt mulți copii care cântă frumos, dar unii au har de la Dumnezeu. E greu să ne revenim după un asemenea moment”.

“Povestea e în felul următor. Din clipa în care a început să cânte, în primul rând m-a lovit timbrul, ai o atitudine care denotă așa o maturitate în fața căreia mă predau. Eu cred că tu meriți lucrul ăsta”, a spus Andi Moisescu și a apăsat Golden Buzz-ul.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.