Doi tineri ploiesteni, prinsi intr-o masina, fumand „iarba”

0 448

Doi tineri ploiesteni, prinsi intr-o masina, fumand „iarba”. Se pare că s-au dat de gol singuri, pentru că s-au pierdut cu firea.

Vineri, 18 martie 2022, în jurul orelor 21:15, polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă au observat un autoturism marca Toyota Avensis, care staționa pe terenul extravilan din apropierea străzii Laboratorului.

În autovehicul se aflau un bărbat și o femeie care, la vederea polițiștilor locali, au început să se comporte într-un mod suspect.

Cele două persoane au fost identificate ca fiind numitul D.E.G., în vârstă de 32 de ani și numita G.L., de 30 de ani, cu domiciliul în municipiul Ploiești.

În discuțiile purtate cu polițiștii locali, aceștia au recunoscut faptul că au fumat ”iarbă” (materie vegetală uscată, cu efect de drog), bărbatul declarând că mai are asupra sa o anumită cantitate, ținută într-o cutie de plastic de 10x8cm.

Polițiștii locali au solicitat prezența la fața locului a unui echipaj din cadrul Secției nr. 2 de Poliție, care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.