Doi politisti din Prahova au “mirosit” hotul care tocmai actionase

0 414

Doi politisti din Prahova au “mirosit” hotul care tocmai actionase și l-au prins când încă nu apucase să se îndepărteze de locul infracțiunii și de victima sa.

În jurul orei 14:30, în timp ce desfășurau activități specifice pe raza satului Brazii de Sus, polițiști din cadrul Postului de Poliție Brazi au observat că, dintr-un magazin, a ieșit în grabă un tânăr care avea un comportament suspect.

Având în vedere acest aspect, polițiștii l-au oprit și legitimat, stabilind că are 15 ani și este din localitate, iar în urma controlului corporal au găsit asupra sa un portmoneu care conținea cartea de identitate a unei femei de 82 ani, mai multe cupoane de pensie pe numele acesteia și 1.000 lei.

Din verificări a rezultat că adolescentul tocmai ar fi sustras portofelul din geanta unei femei aflată în magazinul respectiv.

În continuarea verificărilor, polițiștii au identificat persoana vătămată – aflată încă în magazin – care, la acel moment, nu avea cunoștință despre comiterea faptei. I-au fost predate bunurile sustrase, iar tânărului i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.