Doi mari actori vor purta dialoguri cu tinerii ploieșteni, despre arta teatrală

0 218

Anul acesta, pe 27 martie 2024, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, doi mari actori – Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc – vor purta dialoguri cu tinerii ploieșteni.

Evenimentul „Un magistru, doi magiștri” va fi dedicat celebrării artei teatrale și implicării tinerilor în acest domeniu și se va desfășura în sala „Ion Baciu” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, începând cu ora 18:00.

Programul evenimentului va include:

  • Dialoguri deschise cu Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, în care aceștia vor împărtăși experiențe și povești din cariera lor bogată în lumea teatrului românesc și internațional.
  • Proiecții scurte de filme sau fragmente din spectacole celebre în care cei doi actori au avut roluri memorabile, oferind publicului ocazia de a se bucura de talentul lor remarcabil.
  • Sesiuni de întrebări și răspunsuri, în care participanții vor avea șansa de a pune întrebări directe celor doi actori și de a intra într-un dialog interactiv.

Accesul publicului va fi liber.

Evenimentul este organizat de Fundația Geo Barton, alături de Primăria Municipiului Ploiești, Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești, Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Mun. Ploiești, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Eurospirit, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.