DNA a efectuat noi perchezitii in Prahova, legate de un dosar de fraudare a fondurilor europene

0 218

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene și a unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2011-2014.

În cursul zilei de 02 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul București și în județele: Prahova, Cluj și Brașov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Sunt vizați, printre alții, președintele Camerei de Comerț și Industrie Cluj, Florin Ștefan Dimitriu. Se pare că ancheta vizează construirea unor stații de epurare a apelor menajere de la Ocna Sibiu și Luncani. În Prahova, perchezițiile ar viza o societate comercială.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

VOM REVENI CU DETALII

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.