Directorul aproape pensionar al HidroPrahova face declaratii la DNA Ploiesti

0 186

Așa cum era de așteptat, directorul societății HidroPrahova SA – firma beneficiară a sumei de aproape 200 milioane de euro (TVA inclus) din fonduri europene, destinate lucrărilor de modernizare și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare în mai multe orașe din județ – va da declarații la DNA Ploiești.

Citat în calitate de martor, Dumitru Pantea va explica, din poziția pe care o deține, cum a decurs licitația de încredințare a lucrărilor de extindere și modernizare a canalizării orașului Comarnic, precum și problemele care au apărut pe perioada desfășurării contractului.

Cert este că, până la ancheta DNA, societatea HidroPrahova nu și-a exprimat, public, nemulțumirea legată de stadiul lucrărilor, deși este posibil să fi fost transmise către executanți mai multe avertismente și note de constatare, mai ales că Primăria Comarnic susține că a prezentat, în mai mult rânduri, constatări privind desfășurarea lentă și chiar defectuoasă a lucrărilor.

În ceea ce îl priveșe pe directorul Dumitru Pantea, trebuie spus că acesta solicitase de mai mult timp pensionarea.

Reamintim că DNA Ploiești anchetează un grup infracțional organizat, despre care are date că a fraudat fondurile europene și a făcut evaziune fiscală, grup din care, conform procurorilor, fac parte cumnatul premierului Victor Ponta și consilierul directorului Pantea, Mihai Coman.

CITESTE ȘI: A venit iarna si strazile din Comarnic arata dezastruos. Localnicii au protestat impotriva firmei care lucreaza la canalizare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.