Dezvoltarea infrastructurii atrage investitori. Pe raza orașului Băicoi se construiește o fabrică unică în România

0 4.136

Dezvoltarea infrastructurii atrage investitori. Pe raza orașului Băicoi se construiește o fabrică unică în România.

Administrația publică anunță că un nou investitor creează locuri de muncă în localitate.

Pe strada 9 Mai, o firmă dezvoltă o afacere de anvergură.

Delta Internațional SRL intenționează să pună în funcțiune o linie de producție pentru construcții modulare, pe structuri metalice.

Firma a câștigat un proiect pe fonduri europene, în valoare de 49,1 milioane de lei.

Am ales să deschidem această fabrică în orașul Băicoi datorită facilităților găsite aici. Pe lângă terenul foarte bine poziționat, cu acces facil către DN1 și linia ferată București – Brașov, vom avea la dispoziție o hală modernă, în suprafață de 10.000 mp, unde vom putea instala cu succes linia noastră de producție, care va beneficia de o sursă de energie regenerabilă – panouri fotovoltaice și stocare în baterii Li-Ion. Vom produce structuri modulare prefabricate cu destinație de locuit, care vor respecta noile standarde europene NZEB (Near Zero Energy Builduing), astfel că vor face față exigențelor pieței naționale și internaționale de profil. Credem în misiunea noastră conform căreia construcția modulară va avea un impact semnificativ pozitiv asupra mediului, motiv pentru care va fi sustenabilă financiar, ecologic si social.” – a declarat, pentru zdp.ro, administratorul SC Delta International, Costin Ionescu.

Acesta a mai precizat că vor fi create aproximativ 100 de noi locuri de muncă și că invită să depună aplicații și persoanele din categoriile defavorizate sau cele cu dizabilități, pentru a se respecta principiul egalității de șanse.

Fabrica va fi finalizată până la sfârșitul acestui an, urmând ca din 2024 să înceapă producția.

Anunțul apariției acestei fabrici ne face o deosebită plăcere, pentru că este rezultatul muncii depuse de administrația locală, pentru a asigura cele mai bune condiții tuturor investitorilor care aleg ca destinație orașul Băicoi. Cu această ocazie, facem o invitație și pentru alți agenți economici, să vină aici” – a declarat și primarul Marius Constantin.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.