Deputatul de Prahova, Sebastian Ghita, isi extinde imperiul media

0 208

Site-urile DailyBusiness.ro, Feminis.ro și StirideSport.ro au un nou editor. Cele trei publicații online au intrat în proprietatea RTV Satellite, societate controlată de Sebastian Ghiță, scrie paginademedia.ro.

DailyBusiness.ro și Feminis.ro au fost preluate de la ThinkDigital, companie condusă de Dragoș Stanca, care la rândul său le-a preluat de la AdEvolution, societate deținută de Val Voicu.

„Păstrarea și continuarea operării celor doua site-uri ar fi intrat în conflict cu business-ul nostru de bază. Misiunea noastră este să ajutăm publisherii, nu să-i concurăm”, a explicat Stanca pentru paginademedia.ro.

La rândul său, Costin Ilie, managerul diviziei internet a Romania TV, a confirmat pentru paginademedia.ro tranzacția cu ThinkDigital, precizând că DailyBusiness si Feminis urmează să fie relansate și că RTV Satellite a preluat și un al treilea site, StirideSport.ro.

“Într-adevar, portofoliul Romania TV online cuprinde acum, pe lângă RomaniaTV.net și portalul Economica.net, și DailyBusiness și Feminis – pe care le vom relansa în curând, în colaborare cu ThinkDigital. În plus, pe lângă cele două, ni s-a alăturat recent și site-ul StirideSport.ro, urmând foarte probabil și alte dezvoltări în mediul online”, a declarat Costin Ilie pe Paginademedia.ro.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.