Declaratia mamei elevei lovite de un pedagog la Colegiul National „Jean Monnet” din Ploiesti

1 402

eleva-abuzata-de-invatatorO elevă de clasa a III-a, de la Colegiul Național „Jean Monet” din Ploiești, a fost lovită de un pedagog care o avea în grijă la cursurile after school.

Evenimentul s-a petrecut marți la prânz, dar eleva a povestit întâmplarea abia la ora 20.00, când s-a întâlnit cu părinții săi.

Max-Media.ro a contactat familia copilei și a stat de vorba cu mama elevei, Irina Paraschiv. Iată ce ne-a declarat aceasta:

„Vin tocmai de la Colegiul Jean Monnet, acolo unde am discutat cu directorul adjunct al unității. Urmează să depun o sesizare scrisă la secretariat, când se întoarce directorul general. Pe scurt, iată ce s-a întâmplat: Fetița mea se afla la cursurile after school și se pregătea de masă. La un moment dat, pedagogul Daniela Ioniță s-a apropiat de ea și a lovit-o în cap, cu podul palmei, spunându-i: <<Ai uitat să îi spui mamei tale să mă sune>>. Fata mi-a descris scena și mi-a arătat și cum a lovit-o. Mi-a spus că dna Dana a mai lovit și alți copii, dar pe ea e prima oară. Astăzi, am cerut să discut cu aceasta, dar secretara mi-a recomandat directoarea.  Nu îi pot permite unui pedagog să îmi lovească fata, pentru că numai eu știu pe la câți medici am fost ca să aflu de ce o doare capul. Aseară nici nu am putut dormi. Voi depune sesizarea și voi cere ca această doamnă să nu mai aibă contact cu elevii. Mai ales că am confirmări de la alte mame că a mai lovit copii.”, a declarat Irina Paraschiv.

Prietenii de familie spun că fetița agresată este deosebit de liniștită, provine dintr-o familie educată și responsabilă, are rezultate școlare excelente, practică șah, atletism, judo, frecventează cursuri de engleză, teatru etc.

CITEȘTE ȘI: Reactia oficiala a invatatoarei acuzata ca a lovit o eleva, dar si a conducerii C.N. Jean Monnet Ploiesti

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.