De trei zile, un criminal umbla liber prin Prahova, fara ca politia sa ii dea de urma (UPDATE)

1 292

Un tânăr din comuna Bălțești, județul Prahova, care și-a ucis tatăl în noaptea de vineri spre sâmbătă, umblă liber, fără ca polițiștii să îi dea de urmă.

Bărbatul a comis crima după ce a băut zdravăn și apoi s-a certat teribil cu cel care îi dăduse viață, pe motiv că are nevoie de bani.

Pentru că bătrânul de 57 de ani l-a refuzat, Marian M. (născut în 1982) l-a ucis fără regrete, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

Cadavrul a fost descoperit sâmbătă, de fratele ucigașului. De atunci, autorul faptei e de negăsit.

IPJ Prahova nu a dat încă semnalmentele criminalului și nicio poză cu acesta. De fapt, nici nu a anunțat producerea evenimentului.

Puurtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție susține că ancheta este derulată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

UPDATE: Criminalul a dispărut cu tot cu băiatul său, elev în clasa a VI-a, pe care probabil l-a luat cu forța. Polițiștii i-au căutat deja pe la rude, în sat, dar și în comunele învecinate, fără să găsească vreun indiciu. Ucigașul va fi dat în urmărire la nivel național.

FOTO: Casa unde s-a petrecut grozăvia, unde toate lucrurile erau sparte, indicând că acolo a avut loc o luptă dură între tată și fiu

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.