De astăzi, Dacia lansează pe piață Duster Extreme serie limitată (FOTO)

0 1.210

De astăzi, Dacia lansează pe piață Duster Extreme serie limitată, la prețul de 21.900 de euro (TVA inclus). 

Disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 (motorină) şi TCe 150 (benzină) – maşina va putea fi comandată începând din 10 ianuarie 2022, în întreaga reţea de agenţi autorizaţi Dacia din România.

Seria limitată Duster Extreme vine cu cea mai echipată versiune a SUV-ului fabricat la Mioveni. Dispune de scaune faţă încălzite, cu tapiţerie specifică şi cu elemente de design de culoare orange. Atât volanul cât şi maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele.

La partea de grup motopropulsor, una dintre cele mai importante actualizări este introducerea cutiei de viteze automată EDC cu dublu ambreiaj, disponibilă cu motorul TCe 150.

Totodată, Seria Limitată Duster Extreme va inaugura o nouă culoare de caroserie, intitulată Grey Urban (disponibilă până acum doar pentru piețele externe).

Dacia lansează pe piaţa din România Seria Limitată Duster Extreme. Beneficiind de un look exclusiv, noua serie limitată oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare Prestige, la care se adaugă dotări precum funcţia mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort”, a anunţat compania.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.