Dan Voiculescu a renuntat la ziarul Gazeta Sporturilor

0 87

Dan Voiculescu a renuntat la ziarul Gazeta Sporturilor. Anunțul a fost făcut oficial de către trustul Intact, care a confirmat că a vândut publicația.

Cumpărătorul este Ringier Sportal (joint venture între Ringier Romania si Sport Media Group din Bulgaria). Acordul include atât platforma digitală GSP.ro (cu 3.5 milioane cititori unici lunar), cât şi ediţia tipărită (cu o medie de vânzari de 20.000 exemplare zilnic).

„Mă bucur că am reușit să câștigăm loialitatea unei audiențe de sport semnificative și să cream un brand foarte puternic – Gazeta Sporturilor. În acest moment, întrucât strategia noastră este să ne concentrăm pe business-ul nostru principal de televiziune, radio și digital, am considerat că Ringier este cel mai bun loc pentru a păstra calitatea gsp, a îi asigura dezvoltarea și a integra echipa. Sunt mulțumită că am ajuns la un acord benefic pentru toate părțile implicate și le doresc tuturor mult succes”, a declarat Camelia Voiculescu, presedinte Intact Media Group.

Negocieri Ringier – Intact au mai avut loc şi în 2013, dar ele nu s-au finalizat din cauza pretenţiilor financiare ale lui Dan Voiculescu, socotite la acel moment nerezonabile de trustul elveţian.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.