Dâmbovița: Un băiat de 15 ani, dat dispărut, a fost găsit ieri noapte, după ce s-a folosit o cameră cu termoviziune

0 643

Sâmbătă, în jurul orei 17:55, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Cobia, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, îndreptându-se către zona împădurită a localității, existând suspiciunea că s-ar putea pune în pericol.

Au fost constituite echipe mixte de căutare formate din polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, pompieri de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și jandarmi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița.

Totodată, în activitățile de căutare, a fost utilizată și o cameră video cu termoviziune, iar reprezentanții unității administrativ teritoriale Cobia au acordat sprijin efectivelor angrenate la căutări.

Ulterior, minorul a fost găsit de o echipă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm, la ieșirea din pădure, la aproximativ 1,5 kilometri de domiciliu.

Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind examinat medical.

De asemenea, despre situație au fost informați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.