Dâmbovița: O femeie din municipiul Moreni a fost salvată de 2 polițiști, în timp ce era agresată de fiu

0 306

La data de 14 iunie a.c., Poliția Municipiului Moreni a fost sesizată prin apel la 112, de către o femeie de 51 de ani, din localitate, despre faptul că este agresată fizic de fiul ei.

În cel mai scurt timp, polițiștii s-au deplasat la fața locului, au pătruns în imobilul femeii și l-au identificat pe fiul acesteia, în vârstă de 29 de ani.

În acel moment, tânărul a ieșit pe exteriorul balconului, a refuzat colaborarea cu polițiștii și s-a manifestat agresiv verbal, având intenția de suicid.

După un timp și mai multe discuții, bărbatul a revenit în interiorul balconului, având asupra sa un cuțit. În acel moment, profitând de un moment de neatenție al acestuia, doi polițiști, respectiv inspector principal de poliție Andrei Alexandru (FOTO dreapta), adjunctul Poliției Municipiului Moreni și agent principal de poliție Șerban Alexandru (FOTO stânga) din cadrul Formațiunii Ordine Publică Moreni, au intervenit prompt, l-au dezarmat pe bărbat si imobilizat.

Ulterior, agresorul a fost transportat la spital, la secția de psihiatrie.

De asemenea, mama acestuia, care ar fi fost lovită cu o tijă metalică, a refuzat să fie transportată la spital pentru îngrijrii medicale, ulterior, fiind condusă la sediul poliției.

Femeia nu a dorit să depună plângere împotriva fiului acesteia și nu a fost de acord cu emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.