Cum au ajutat Primaria si CL Paulesti cultele din localitate

0 178

Cum au ajutat Primaria si CL Paulesti cultele din localitate, cu sume de bani deloc de neglijat din bugetul comunei, pentru lucrări mai mult decât necesare.

Anul acesta, la inițiativa primarului Sandu Tudor și a consilierilor locali, cele trei biserici ortodoxe din Păulești, Cocoșești și Găgeni urmează să primească, în total, aproximativ 295.000 de lei.

În cazul primei unități de cult, care poartă Hramul “Sfântul Ierarh Nicolae”, este vorba de fonduri în valoare de aproximativ 190.000 de lei, folosiți pentru modernizarea cimitirului din sat Păulești. Aici  au fost montate pavele pe alei. De asemenea, s-au achiziționat o centrală termică nouă, dar și mai multe calorifere, astfel încît în anotimpul rece enoriașii să nu mai stea în frig.

La Biserica din Cocoșești, care are Hramul “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” și  Hramul “Nașterea Maicii Domnului”, au ajuns 85.000 de lei. Banii au fost acordați pentru montarea de ferestre noi, pentru izolarea clădirii cu polistiren și pentru vopsit decorativ.

Primăria și CL Păulești vor trimite și la Biserica din Găgeni – care are Hramul “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” și  Hramul “Sfânta Cuvioasa Parascheva” – aproximativ 20.000 de lei, pentru modernizarea unor toalete.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.