Cristian Diaconescu, noul presedinte PMP. Trei prahoveni se regasesc in echipa de conducere

0 323

Cristian Diaconescu, noul presedinte PMP. Trei prahoveni se regasesc in echipa de conducere, semn că rezultatele organizației județene au fost apreciate.

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară (PMP), el fiind desemnat totodată candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2024.

Congresul formaţiunii s-a desfăşurat la Sinaia, în weekendul trecut.

Diaconescu a fost singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida, împreună cu o echipă din care fac parte și trei prahoveni: Cătălina Bozianu (a fost aleasă vicepreședinte Regiunea III SUD), Ioan Pițigoi (a fost ales secretar general adjunct) și Adina Chițu.

Moţiunea “România respectată” – propusă de noul președinte – a fost votată de 550 de delegaţi, doar 11 votând “împotrivă”.

În cadrul reuniunii, delegaţii au votat, în majoritate, și pentru renunţarea la fuziunea cu UNPR, fiind înregistrate 557 de voturi “pentru” şi 8 voturi “împotrivă”.

De asemenea, în urma votului dat în Comitetul Executiv Naţional, Cristian Diaconescu a fost desemnat candidatul PMP pentru alegerile prezidenţiale din 2024.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.