COVID-19: SC Hale si Piete SA Ploiesti, despre masurile luate

0 615

COVID-19: SC Hale si Piete SA Ploiesti, despre masurile luate. Societatea invocă o dezinformare care a apărut legată de activitatea Halelor Centrale.

Societatea care gestionează toate piețele publice din municipiu a reacționat după ce a fost criticată că nu ia măsuri de dezinfecție și de restrângere a activității, din cauza epidemiei de coronavirus.

Iată ce măsuri a luat SC Hale și Piețe SA Ploiești:

  • S-au luat masuri suplimentare de curatenie, dezinfectie, instalarea de dozatoare cu dezinfectant;
  • S-a luat masura asigurarii accesului controlat in incinta spatiilor comerciale din Hale in conformitate cu recomandarile Grupului pentru Situatii de urgenta, fiind in acelasi timp separat tranzitul intre sectoarele comerciale, respectiv, intre Hala intermediara/mare si Hala de peste. Accesul in aceste zone se face separat si controlat.
  • S-a afisat la loc vizibil lista cu cele 10 reguli obligatorii de urmat stabilite de Ministerul Sanatatii si toti chiriasii au fost informati de necesitatea respectarii acestor reguli;
  • S-a dotat imobilul Halelor Centrale cu dozatoare umplute cu solutii de dezinfectare a mainilor si s-au amplasat covorase impregnate cu solutie de cloramina la intrarile in imobil;
  • Zilnic se face dezinfenctia pavimentelor cu solutie dezinfectanta pe baza de clor.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.