Continua programul Primariei Ploiesti de reabilitare termica a blocurilor. Pe bani europeni, de data aceasta

1 228

După lucrările inițiate de Andrei Volosevici, Iulian Bădescu a decis că e bine să continue programul de reabilitare termică a blocurilor din Ploiești. Noua conducere a administrației locale a accesat fonduri europene, evitând împrumuturile bancare.

Astăzi, primarul Bădescu a semnat contractul de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 – Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere” – Domeniul major de intervenţie 1.2 – Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe.

Prin intermediul acestui contract se va asigura finanţare nerambursabilă pentru reabilitarea termică a blocurilor 13B1 şi 13 B2 din B-dul Republicii nr. 108.

Valoarea totală a proiectelor incluse în cererea de finanţare este de 1.539.053,96 lei din care valoarea totală eligibilă a cererii de finanţare este de 1.506.143,75 lei  (finanţare nerambursabilă şi contribuţia beneficiarului, care include şi cota aferentă asociaţiilor de proprietari) iar valoarea neeligibilă estimată, inclusiv TVA aferentă acesteia, este de 32.910,21 lei.

1 Comentariu
  1. claudiu says

    Domnule primar poate dvs o sa vedeti cum arata blocul 13 din sos.nordului nr 5 .. Volosevici nu a avut rude in el de aceea nu l-a facut .
    Va multumesc !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.