Constantin Budescu nu va mai continua să joace la FC Petrolul

0 1.110

Constantin Budescu nu va mai continua să joace la FC Petrolul, după cearta dintre el și antrenorul Florin Pîrvu, care a avut loc în urma meciului pierdut la Ploiești, cu FC Voluntari.

Cele două părți au ajuns la un consens, pentru desfacerea contractului.

Se pare că nu mai este cale de negociere, atât jucătorul, cât și antrenorul fiind inflexibili în deciziile luate.

Constantin Budescu și-a exprimat public nemulțumirea, după ce a fost înlocuit în minutul 63.

„M-am dus la vestiare și m-am schimbat, pentru că era foarte cald, am transpirat și cam atât. Eram și supărat, m-a scos după 10 minute, dar e decizia lor, nu a mea. Eu am venit aici să ajut, dacă încurc o să-mi văd de treaba mea. Ba sunt schimbat, ba nu joc. Eu am venit acasă, am vrut să ajut această echipă. Dacă nu se poate, probabil o să găsim altă cale. N-am bagaje, nu trebuie să mă ajute nimeni, am încercat să facem lucruri bune. (…) În repriza a doua, s-au făcut câteva schimbări și practic jocul nostru s-a cam dus. E și asta o variantă (n.r. plecarea), pentru că mie îmi place să joc fotbal și să stau unde oamenii sunt alături de mine, unde vor să mă ajute, nu unde sunt prima schimbare. Dacă nu ajut această echipă, probabil o să-mi văd de drumul meu.” – a declarat Budescu, imediat după meci.

Lui Florin Pîrvu nu i-au picat bine aceste vorbe, care îi știrbesc din autoritate, mai ales că i se cere și lui demisia, de către fani, nemulțumiți de ce joacă FC Petrolul. Și probabil se teme că el va fi cel sacrificat.

În următoarele zile, avocații celor două părți vor pune de acord detaliile rezilierii contractului.

Clubul nu a confirmat decizia, printr-un comunicat oficial, deocamdată.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.