Confruntarea dintre Badescu si Capra a picat, pentru ca apararea sustine ca nu a studiat dosarul

0 153

Vineri dimineață, acționarul Fc Petrolul, Daniel Capră, și fostul primar al municipiului, Iulian Bădescu, au fost aduși la DNA Ploiești, pentru o confruntare. Din păcate, această procedură nu a mai avut loc, deoarece apărarea a invocat faptul că nu a studiat dosarul, avocații susținând că nu au avut timp suficient. 

Și lucrurile nu sunt ciudate doar din acest punct de vedere.

Dacă la momentul arestării sale preventive, Iulian Bădescu a dat vină pe procurori și judecător, vorbind de o “justiție de tip sovietic”, de data aceasta a preferat să nu mai declare nimic presei.

În schimb, Daniel Capră a fost ceva mai volubil, spunând că primarul a luat bani de la el și că își susține în continuare denunțul.

Și când toată lumea se aștepta la confruntare, a ieșit avocatul lui Bădescu, William Brînză, care a spus că apărarea a solicitat o altă dată, deoarece nu a studiat dosarul. Procedura se va relua săptămâna viitoare.

Cert este că fostul primar nu a stat prea mult la DNA Ploiești, fiind dus în arestul IPJ Prahova, de la Câmpina, în timp ce acționarul FC Petrolul a mai zăbovit pe acolo, semn că fie își completează denunțul, fie face altul. După, Capră a fost dus cu duba la Penitenciarul Mărgineni (jud. Dâmbovița), acolo unde a fost mutat împreună cu fratele său.

Vă reamintim că Iulian Bădescu a fost acuzat de luare de mită (100.000 de euro) și de abuz în serviciu, în timp ce Daniel Capră este cercetat pentru constituire de grup infracțional, evaziune fiscală și spălare de bani, într-un dosar cu prejudiciu de peste 15 milioane de euro.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.