Conducerea partidului Forta Nationala formata din ex-membri ALDE din Prahova

0 236

Conducerea partidului Forta Nationala formata din ex-membri ALDE din Prahova. Teodor Meleșcanu și Grațiela Gavrilescu au preluat formațiunea.

Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forța Națională au ales, astăzi, noul președinte interimar al formațiunii politice, în persoana senatorului Teodor Meleșcanu.

De asemenea, s-a decis ca prim-vicepreședintele formațiunii să fie deputat Grațiela Gavrilescu, iar purtătorul de cuvânt – deputat Ștefan Baișanu.

“Mulțumesc celor care au creat aceasta FORȚĂ precum și celor care s-au alăturat acestui partid!Suntem un partid de centru. Preocuparea pentru noi este aceea de a contribui, cu adevărat, la revigorarea României, la crearea unei platforme  civice și politice care să asigure progresul social, economic în favoarea românilor. Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale și parlamentare de anul viitor. Din toate analizele care s-au făcut, rezultă că aproximativ 20% din electorat își dorește un partid național care să promoveze interesele românilor și României în interior și în exterior. Sunt convins că vom aduce în România un alt fel de a face politică. Nu dorim ca dezbinarea din România să continue, dorim să contribuim la adunarea tuturor celor care gândesc românește.”, a declarat Teodor Meleșcanu.

“Suntem români,  ne dorim să trăim într-o Românie unită și cuvântul de ordine al Partidului Forța Națională este respectul. Respect pentru toti românii, respect  pentru resursele noastre naționale, respect pentru cei cu care suntem parteneri. Dorim ca acest partid să poată să creeze locul în care toți românii să simtă românește și care își doresc, în același timp, să trăiască într-o țară stabilă, o țară care, atât de bogată fiind, nu trebuie să fie împărțită între buni și răi, între bărbați și femei, între tineri și vârstnici. Nu trebuie să împărțim țara în culori. Suntem o singură țară, un singur popor. Trebuie să păstrăm forma țării așa cum a fost ea făcută la Marea Unire. Și mai trebuie ceva: resursele acestei țări să nu fie vândute și să nu fie la cheremul oricăruia. Noi suntem cei care decidem. Vom face ca acest partid să poată să își deschidă porțile tuturor românilor, indiferent de etnie. Este partidul românilor din România și al românilor de pretutindeni.”, a precizat și Grațiela Gavrilescu.

Între membrii Biroului Permanent central al Partidului Forța Națională, după cum se poate vedea și în fotografie, figurează și fostul senator PNL de Prahova, dr. Ioan Luchian.

Printre fondatorii partidului figurează și colonel (rz) Mircea Găinușă, fostul șef al SPP Constanța, dar și ex-europarlamentarul din Prahova, Laurențiu Rebega, cercetat penal în prezent. 

CITEȘTE ȘI: Un europarlamentar de Prahova, trimis in judecata de catre DNA

„Partidul Forța Națională este un partid național și naționalist luminos, cu reprezentare în Parlamentul României, are reprezentare în toate județele țării și în toate sectoarele municipiului București. Partidul Forța Națională este partidul națiunii române, este vocea poporului și va reprezenta pentru România forța schimbării, care va arăta demnitatea poporului român. Partidul Forța Națională este un partid de gândire exclusiv românească, nu este un partid pivot, coordonat din afara țării sau de forțe oculte din interior. De aceea, partidul Forța Națională nu trebuie asociat cu nicio formațiune politică existentă, partidul fiind centrat pe problemele țării și mai puțin pe doctrine și ideologii.”, a declarat Găinușă.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.