Concurs international de poezie la Comarnic, cu ocazia Centenarului

0 373

primaria comarnicCu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire, în orașul Comarnic se vor desfășura, pe durata a trei zile – în perioada 13,14,15 iulie 2018, activități cultural-artistice la Schitul Lespezi din oraș, în cartierul Podul lui Neag, fiind cea mai veche așezare de pe Valea Prahovei (1661).

Vor avea loc întâlniri cu personalități marcante ale istoriografiei și literaturii române. Pot participa la aceste manifestări culturale atât localnicii cât și doritori din țară și străinătate.

De asemeni, cu acest prilej se va desfășura ediția de debut a Concursului Internațional de poezie ”Martha Bibescu”.

Evenimentele vor fi organizate de Asociația Culturală ”Lespezi 2004” Comarnic, în parteneriat cu Primăria orașului Comarnic. Doritorii cu vârsta până în 25 de ani, își pot trimite manuscrisele începând cu data de 7 Mai 2018 până pe 30 iunie a.c., în trei exemplare, prin Poșta Română la adresa: Comarnic, cartier Poiana, nr 287, cod poștal 105700.

Pentru o totală transparență, manuscrisele trimise vor purta un motto. Alăturat, într-un plic, se va menționa identitatea autorului  însoțită de o copie xerox de pe C.I. sau buletinul de identitate.

Aceste manuscrise vor fi analizate de un juriu de specialitate format din trei membri, iar în finalul concursului, câștigătorul premiului cel mare va primi finanțarea pentru publicarea manuscrisului.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.