Comuna Florești devine tot mai atractivă pentru oamenii de afaceri

0 394

Comuna Florești devine tot mai atractivă pentru oamenii de afaceri. Recent, a fost inaugurată o nouă investiție.

O companie importantă din domeniul transportului rutier de mărfuri, care prestează și servicii de logistică, a deschis un depozit de anvelope pe raza localității.

Vorbim de o investiție majoră, de peste un milion de euro, care a creat și câteva zeci de locuri de muncă.

Depozitul a fost construit în sat Florești, în zona industrială, și are o suprafață de peste 10.000 metri pătrați.

Vineri, s-a tăiat panglica acestei noi afaceri și s-a făcut o slujbă de sființire. La ceremonie a participat și primarul Simona David.

Ceea ce mă bucură foarte tare este faptul că acest lucru va fi un plus pentru locuitorii comunei Florești. Spun asta pentru că, din cei 42 de angajați, câți vor lucra în acest depozit, până ieri, la momentul deschiderii, peste 50% erau locuitori ai comunei noastre. Mai mult, taxele și impozitele generate vor ajunge la bugetul local și vor intra astfel în dezvoltarea comunei Florești. Le urez mult noroc celor implicați în această investiție!” a precizat Simona David.

Comuna Florești se află într-o poziție atractivă pentru oamenii de afaceri, deoarece are acces la DN1, atât înspre București, cât și spre Brașov, este lângă linia principală de cale ferată care străbate Prahova și se află pe un drum județean important (DJ720), care face legătura cu județul Dâmbovița.

De asemenea, este la circa o oră de principalul aeroport al României.

Administrația locală a demarat, de anul trecut, un program de reabilitare a infrastructurii rutiere, care va contribui și el la apariția unor noi investitori.

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.