Comuna Filipeștii de Pădure va fi gazda unui mare festival, în perioada 8 – 9 septembrie

0 1.989

Comuna Filipeștii de Pădure va fi gazda unui mare festival, în perioada 8 – 9 septembrie. Localnicii, dar și invitații din Republica Moldova, vor avea parte de multe surprize. 

Festivalul „Fratele meu de peste Prut” este la a doua ediție. Prima a avut loc în localitățile cu care Filipeștii de Pădure este înfrățită, respectiv Dănceni (raionul Ialoveni) și Bălășești (raionul Sîngerei).

Anul acesta, în Prahova este așteptată o delegație numeroasă din Republica Moldova, formată din oficialități, ansambluri populare și cântăreți.

Cu toții vor  lua parte la un eveniment care va avea de toate: fanfară, parada portului popular, dansuri, muzică.

Locația aleasă de autoritățile din Filipeștii de Pădure este centrul civic al comunei.

Vineri, 8 septembrie, pe scenă vor urca și formații precum LA (Liviu Vârciu va fi, alături de Andrei Ștefănescu, și în rol de prezentator), Alb și Negru, Sweet Kiss, Body&Soul, Nick (de la N&D).

Sâmbătă, 9 septembrie, participanții vor avea ocazia să îi audă și să-i vadă pe Irina Login, Holy Molly, Deep Central, Ștefan P3 și Ad Libitum Voices. La final, va fi și un foc de artificii.

Pentru acest festival, administrația locală a alocat bani de la bugetul comunei.

Nu am precupețit niciun efort pentru ca organizarea acestui eveniment să fie perfectă. Ne bucurăm să îi avem alături de noi pe frații noștri din Republica Moldova, care vor fi în centrul atenției. Sper ca atât oaspeții noștri, cât și localnicii să se simtă bine și să aibă parte de două zile pline de bucurie” – a declarat primarul Ciprian Morărescu.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.