Comuna Berceni: Anunț închiriere pășuni 2023

0 213

ANUNȚ PUBLIC

Primăria Comunei Berceni, cu sediul în  loc. Berceni, str. Prof.  Voicu Ion,  nr. 58, judeţul Prahova, anunţă demararea procedurii de închiriere – etapa II,  pentru şapte ani,  a pajiștilor din comuna Berceni, județul Prahova, conform prevederilor OUG nr. 34/2013 privind organizarea, administrarea şi exploatarea pajiștilor permanente, cu modificările și completările ulterioare.

Procedura de închiriere va fi  organizată în data de 15.05.2023, ora 1200, la sediul Primăriei Comunei Berceni.

Documentația de participare se va depune până la data de 15.05.2023, ora 1000. Documentaţia poate fi obținută de la sediul Primăriei Comunei Berceni, până la data de 15.05.2023, ora 0955. Preţul documentaţiei de participare este de 10 lei. Taxa de participare este de 20 lei.

Notă: Se stabilesc următoarele proceduri de atribuire a contractelor de închiriere pășuni:

  1. Închiriere prin atribuire directă pentru crescătorii de animale, persoane fizice sau juridice care au animalele înscrise în Registrul național al exploatațiilor, membri ai colectivității locale sau care au sediul social pe teritoriul localității respective,  în baza cererilor acestora;
  2. Licitaţie publicã cu strigare – pentru suprafețele de pajiști rămase nealocate prin atribuire directă, în baza cererilor  crescătorilor de animale persoane fizice sau juridice având animalele înscrise în Registrul național al exploatațiilor, proporțional cu efectivele de animale deținute în exploatație, conform Regulamentului procedurii de închiriere.

(P)

 

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.