Comarnic: Povestea tragica a unei familii in care sotia era victima

0 3.444

Comarnic: Povestea tragica a unei familii in care sotia era victima s-a terminat prin act absolut neașteptat, care a șocat rudele și comunitatea.

Dorinel și Mihaela erau căsătoriți de 13 ani și aveau două fete, una de 10 și alta de 13 ani.

Femeia lucra la un hotel din Sinaia, în timp ce soțul se pare că era angajat ca gardian public în Breaza.

De la o vreme, bărbatul căzuse în patima băuturii, după cum spun unele rude, și devenise gelos. Se certa din ce în ce mai rău cu soția.

La un moment dat, Dorinel a început să fie agresiv nu doar verbal ci și fizic. Tatăl Mihaelei susține că fata sa „ajunsese sacul de box al soțului” și venea deseori cu vânătăi pe față sau pe corp.

Din păcate, Poliția Comarnic se pare că nu a luat nicio măsură în acest caz.

Supărată, femeia părăsise domiciliul conjugal și locuia cu părinții ei de circa o lună.

Săptămâna trecută, Dorinel și-a așteptat soția pe stradă, știind că aceasta urmează să vină cu microbuzul de la Sinaia, unde lucra.

Și cum a văzut-o a pornit o discuție în contradictoriu, apoi s-a repezit la ea și a lovit-o cu un cuțit. Fapta s-a petrecut undeva pe strada Secăriei.

„În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a găsit o femeie în vârstă de 31 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor neînţelegeri conjugale între aceasta şi soţul ei, care au degenerat”, a transmis IPJ Prahova.

Speriat de ceea ce făcuse și, poate, rușinat de ce îi făcuse soției, Dorinel a plecat și a comis o faptă tulburătoare. El s-a sinucis într-o anexă a gospodăriei părintești, din localitatea Secăria.

Corpul său a fost găsit a doua zi după ce își agresase soția.

În urma verificărilor de căutare efectuate, bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost găsit în dimineaţa zilei de 25 septembrie, pe raza localităţii Secăria, spânzurat”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Cele două fete minore au rămas fără tată.

Ziarul de Ploiești

FOTO: Arhiva

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.