CJ Prahova se chinuie sa gaseasca ofertanti pentru trei lucrari scoase la licitatie

0 571

CJ Prahova se chinuie sa gaseasca ofertanti pentru trei lucrari scoase la licitatie, care vizează Spitalul Județean de Urgență și Maternitatea Ploiești.

Sunt probleme cu procedurile simplificate pentru “Extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Ploiești” și pentru “Reabilitarea termică și creșterea eficienței energetice a Spitalului de Obstetrică și Ginecologie Ploiești“.

Cele două lucrări au mai fost scoase la licitație de către Consiliul Județean Prahova. Din motive necunoscute, firmele au cerut lămuriri, dar fie nu au depus nici măcar o ofertă (pentru prima lucrare), fie au depus oferte neconforme (pentru cea de-a doua lucrare).

Recent, a fost scoasă la licitație și “Extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului de Obstetrică și Ginecologie Ploiești“.

În total, cele trei investiții au fost estimate la valoarea de peste 4,2 milioane de euro (fără TVA).

Achiziția se face din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional – POR 2014 – 2020.

Pentru ambulatoriul SJU Ploiești, ofertele sunt așteptate până pe 27 aprilie, iar pentru ambulatoriul Maternității – până pe 11 mai.

Toate aceste proiecte sunt importante, pentru că ar îmbunătăți serviciile și confortul oferit pacienților din județ.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.