Cimitirul de 1 milion de euro, de la Campina, a picat. Detalii incredibile au iesit la iveala

1 215

Cimitirul nou, care urma să se amenajeze în cartierul Slobozia, din Câmpina, și care ar fi costat aproximativ 1 milion de euro, a picat în ședința de Consiliul Local. Numai că Primăria a plătit studiul de fezabilitate, care conținea niște detalii incredibile.

Potrivit primarului Horia Tiseanu, care a retras proiectul de hotărâre, cimitirul era gândit să aibă… 2 sensuri giratorii.

”Vreau să retrag acest proiect, deoarece studiul de fezabilitate prezentat, pe baza căruia s-a redactat acest proiect de hotărâre, este foarte frumos. Ar putea fi un cimitir elegant, luxos, deosebit, dar nu la noi, la Câmpina. Poate la Bucureşti sau la Ploieşti, unde sunt mai mulţi bani. Noi nu avem aşa de mulţi bani, aşa că am să retrag proiectul de hotărâre şi o să cer firmei să refacă studiul de fezabilitate cu o dotare minimală, modestă, suficientă. Nu cu atâtea corpuri administrative şi birouri, cu magazin de flori, cu două sensuri giratorii în interiorul cimitirului. Mai mult de 1,5 milioane de lei nu ar trebui să cheltuim pentru acest cimitir, nu peste patru milioane cât scrie în acest studiu”, a spus edilul în ședința CL Câmpina.

Ce căutau 2 sensuri giratorii într-un cimitir? E o întrebare la care trebuie să răspundă specialiștii.

Mai interesant e faptul că pentru studiul de fezabilitate s-ar fi plătit deja 10.000 de euro (45.000 lei) și acum va fi nevoie de altul. Cine achită paguba?

CITEȘTE ȘI: La Campina se poate muri linistit. Cimitir nou, de aproape 1 milion de euro

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.