Cercetat de catre DNA, consilierul local Ionut Ionescu trimite o scrisoare publica ploiestenilor

1 203

Consilierul local Ionuț Ionescu, cercetat de către DNA Ploiești pentru luare de mită (trei infracțiuni se spune în rechizitoriu), a trimis o scrisoare către publicul ploieștean. În ea, își cere scuze și anunță că se autosuspendă din funcțiile de conducere în PNL.

SCRISOARE PUBLICĂ

„Având în vedere aspectele abordate în cadrul conferinței de presă ce a avut loc astăzi, 27.05.2015, la sediul județean PNL Prahova, doresc să vă comunic următoarele aspecte:

1. În urmă cu mai mult timp, date fiind problemele personale, pe care le am de rezolvat în justiție, am decis să nu mai activez în funcții de conducere în cadrul Partidului Național Liberal, lucru pe care am preferat să nu îl comunic public până acum, poate în mod greșit.
2. În acest spirit, în respectul opiniilor exprimate de conducerea Partidului Național Liberal, am decis să mă autosuspend din toate funcțiile politice deținute în acest partid până la clarificarea situației delicate prin care am trecut și peste care înțeleg să trec în afara imagini publice, ținând departe membrii Partidului Național Liberal de orice suspiciune privitoare la acceptarea unor situații ca a mea, dar încercând să-mi protejez și familia.
3. Voi rămâne simplu membru de partid, voi continua să activez în Consiliul Local atâta vreme cât situația mea juridică o permite, folosindu-mi toată priceperea pentru a aduce idei și soluții la problemele semnalate de cetățenii cu care rămân în contact.
4. Voi milita încontinuare pentru soluționarea problemelor ploieștenilor pe care îi reprezint în consiliul local, voi continua să arăt derapajele excesului de putere al unor adversari sau aliați politici de fiecare dată când va fi cazul.
5. În respectul prezumției de nevinovăție am ales această cale de a proteja imaginea PNL, dar și în urma consultărilor avute cu oamenii care m-au sprijinit în activitatea politică și cărora le mulțumesc.
Din momentul acestui comunicat, voi încerca să îmi exprim cât mai puțin opinii către media, în respectul ideii de a clarifica problemele de natura juridică în afara oricărei poziții publice, situația listelor comune de supleanți nepermițându-mi la acest moment decizii mai radicale.

Mulțumesc tuturor reprezentanților mass-media cu care am interacționat, am comunicat și alături de care am încercat să rezolvăm din problemele cetățenilor acestui oraș pe parcursul a mai bine de 10 ani, pentru modul sincer în care au înțeles să prezinte informațiile și lucrurile la care am luat și eu parte, cu bunele și cu relele lor.
Cu sinceritate,”

Ionut-Cristian IONESCU
Consilier Local

1 Comentariu
  1. cart mitica apostol says

    CEB PROBLEME AI REZOLVAT MINCINOSULE IN CART MITICA APOSTOL DIN PLOIESTI ? NU TIE RUSINE SA MINTI /

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.