Celebrul DJ de la Radio Zu, cunoscut ca “Domnul rima”, este din Campina

0 909

Celebrul DJ de la Radio Zu, cunoscut ca “Domnul rima”, este din Campina. Flick se numește de fapt Filcea Sebastian Andrei și a copilărit în Prahova.

Acesta a mărturist că porecla i-a fost dată de colegi, încă din școală.

De la Filcea, un coleg mi-a spus Flick. Flick s-a născut în clasa a doua. Toți colegii mă știau de lick în liceu, în facultate am plecat fără această poreclă, eram Andrei Sebastian. Când am intrat în lumea radioului, am văzut că DJ-ii aveau nume sonore și mi-am amintit de Flick. Învățam destul de bine, în clasa întâia am luat premiul întâi. Am fost un copil cuminte. Țin minte că era la modă să faci informatică și mi-am dorit mult domeniul acesta. Am copilărit la Câmpina și mi-am dorit să merg la un liceu de profil. Când am văzut că sunt bun pe ceea ce fac am decis să renunț la contabilitate”, a povestit Flick.

A devenit DJ la radio ZU după ce a fost remarcat de Mihai Morar, de pe blogul pe care îl deținea la un moment dat, în urmă cu 10 – 11 ani.

“Aveam un blog pe care scriam tot felul de glumițe, de poezioare. În 2009, când au fost alegerile prezidențiale, am scris mai multe chestiii haioase despre președintele de o singură noapte, Mircea Geoană, peste care au dat băieții de la Radio ZU, Buzdgan și Morar, care erau la primul an de matinal. După ce au prezentat glumele mele vreo două zile la rând, am primit un e-mail de la Morar, în care îmi propunea să colaborez cu ei”, a povestit Flick cum a debutat cariera sa în presă.

În același an, a semnat un contract cu radio ZU.

“M-a ajutat mult faptul că eram ancorat în realitate. Fiecare poezie, fiecare parodie, fiecare cântec pe care îl făceam avea legătură cu ce se întâmpla în ziua respectivă. Am speculat evenimentele reale și astfel au devenit virale.”, a precizat DJ-ul.

Sebastian Andrei Filcea (Flick) a absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din București. După asta, a fost contabil timp de 2 ani.

Chiar el mărturisește, însă, că nu reușea să trăiască foarte bine din asta. Dar în versuri: “Așa e, am fost contabil/ În Pipera vreo doi ani/ Nu mă simțeam formidabil/ Și nu prea făceam nici bani.”

Flick a trăit o dramă în 2014, când a murit mama sa, din cauza unei boli, dar spune că această situație tristă l-a apropiat de celălalt părinte, respectiv de tatăl său.

Tânărul a mărturist că reușește să ajungă o dată la două săptămâni în Câmpina, ca să petreacă timp cu membrii familiei și prietenii din orașul natal.

Ca să-și arate talentul, Flick a improvizat versuri în timp ce șofa prin Câmpina (vezi video).

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.