Cea mai stupida actiune de prindere a unui traficant de droguri de mare risc a avut loc la Ploiesti

0 205

Un traficant de droguri de mare risc, căutat la nivel național, a fost prins în Ploiești, din cauză că s-a pierdut cu firea și a avut un comportament stupid.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.30, în timp ce patrula în zona de sud a municipiului, în apropierea stației T.C.E. Coreco, un echipaj din cadrul Biroului de Intervenție Rapidă aparținând Poliției Locale Ploiești a observat doi bărbați care staționau, dând impresia că fac autostopul.

La vederea autospecialei Poliției Locale, aceștia au devenit agitați și au pornit spre Gara de Sud, unul dintre ei privind în mod repetat în urmă spre a observa dacă sunt urmăriți.

Polițiștii locali au procedat la reținerea indivizilor, iar în momentul stabilirii identității s-au constatat neconcordanțe în declarațiile acestora.

Din verificările întreprinse s-a stabilit că bărbații în cauză sunt numiții M. Ennio, de 33 de ani, cu domiciliul în orașul Mangalia și M. Hubert, de 19 ani, cetățean austriac.

Totodată, s-a stabilit că pe numele lui M. Ennio există un mandat de arestare de 30 de zile, fiind suspect de săvârșirea infracțiunii de trafic cu stupefiante de mare risc.

Bărbații în cauză au fost predați lucrătorilor Secției nr. 4 de Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.