Ce spune Mihai Apostolache despre o posibila candidatura la alegerile parlamentare

0 151

Ce spune Mihai Apostolache despre o posibila candidatura la alegerile parlamentare, în condițiile în care au apărut zvonuri că i s-ar oferi un loc pe lista PNL.

Cel care a înființat Partidul Prahova în Acțiune, cu care a obținut rezultate remarcabile la ultimele alegeri locale, încearcă să lămurească problema.

Mihai Apostolache nu poate candida din partea acestei formațiuni, care este o structură politică limitată la nivel județean.

Ca să acceadă în Parlament, el are în față două variante: fie candidează din partea unui partid cu șanse, fie își încearcă norocul ca independent.

Ce a ales?

Iată ce a scris Mihai Apostolache:

Mulți prieteni, cunoscuți, simpatizanți imi sugerează să candidez la alegerile parlamentare, evidențiind experiența mea profesională și performanța electorală recentă. Le mulțumesc tuturor pentru incredere!

Cu privire la acest subiect, trebuie să fac o precizare: Partidul Prahova în Acțiune este un partid local și este imposibil să acceadă în Parlament de unul singur. Pentru a obține reprezentare parlamentară, un partid trebuie să obțină minim 5% din voturile valabil exprimate la nivel național sau minim 20% în 4 circumscripții electorale (4 județe).

Partidul Prahova în Acțiune activează doar la nivelul Județului Prahova și nu poate îndeplini niciuna dintre condițiile amintite. Singura variantă de acces în Parlament a mea, ca reprezentant al Partidului Prahova în Acțiune, este candidatura independentă, susținută de Prahova în Acțiune.

Da, am decis să candidez ca independent, susținut de Partidul Prahova în Acțiune, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Am nevoie de susținerea dumneavoastră pentru strângerea a 4000 de semnaturi. Timpul este scurt, dar sunt convins că împreună vom atinge acest obiectiv.

Vă rog să îmi trimiteți un mesaj privat dacă doriți să primiți un formular pentru semnăturile de susținere a candidaturii! Vă mulțumesc anticipat!

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.