Ce noutati a adus vara 2019 la clubul de fotbal FC Petrolul Ploiesti

0 363

Ce noutati a adus vara 2019 la clubul de fotbal FC Petrolul Ploiesti. Nu doar conducerea e total schimbată, ci și lotul de jucători.

Președintele Marius Stan și antrenorul Flavius Stoican, cu sprijinul financiar al grupului Veolia, par puși pe fapte mari.

De altfel, ținta echipei este promovarea în Liga I.

În acest scop, la formație au fost aduși o serie de jucători cu experiență, printre care: Ştefan Bărboianu, Ionuţ Cioinac, Mădălin Mihăescu, Cristian Sârghi, Cătălin Ştefănescu, Alex Zaharia sau Alex Munteanu.

Ultimul venit este Petru Racu (foto, 31 de ani), fundaş central cu 48 de selecţii la naţionala Republicii Moldova.

De asemenea, Flavius Stoican a luat și un internațional român, de la echipa națională U17. Este vorba despre tânărul fundaș stânga Ștefan Stefanovici (născut pe 20 februarie 2002).

După cantonamentul din Poiana Brașov, lupii galbeni au plecat către Turcia.

Pe parcursul stagiului, Petrolul va susține cinci jocuri de pregătire, patru dintre adversarii echipei lui Flavius Stoican fiind deja cunoscuți.

Astfel, echipa va întâlni o grupare din Turcia, Fatih Karagumruk (12 iulie, nou promovată în eșalonul secund), două formații din primul eșalon iranian, Esteghlal F.C. Tehran (16 iulie, locul 3 în ultima ediție de campionat) și Padideh FC (19 iulie, locul 4 în ultima ediție de campionat), și o alta din prima ligă a Turkmenistanului, Ahal FK (17 iulie, locul 3 în ultima ediție de campionat).

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.