Ce a decis Curtea de Apel Ploiesti pentru soferita din Buzau care a lovit un politist pe motocicleta?

0 586

Ce a decis Curtea de Apel Ploiesti pentru soferita din Buzau care a lovit un politist pe motocicleta? Instanța a respins contestația inculpatei, care rămâne în arest.

Magistrații ploieșteni au prezentat decizia:

Se respinge ca nefondată contestaţia formulată în temeiul art. 204 C.proc. pen. de inculpata contestatoare: VLĂDESCU ANDA-IOANA împotriva încheierii de şedinţă nr. 43/20 august 2020 pronunţate de Tribunalul Buzău – Judecător de drepturi şi libertăţi. (…) dispune decontarea onorariului cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 313 lei, din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Prahova – Serviciul de asistenţă juridică. În temeiul art. 275 alin. (2) Cpp obligă pe contestatoarea inculpată la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă.

Tânăra de 32 de ani,  care lucrează la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, a lovit intenționat polițistul aflat pe motocicletă, după ce acesta a observat la mașina femeii o avarie la sistemul de semnalizare și i-a făcut semn să tragă pe dreapta.

Individa nu doar că nu a respectat indicațiile, dar și-a continuat drumul încă trei kilometri și, la un moment dat, într-o intersecţie, a trecut pe roşu, iar când agentul a ajuns în dreptul ei – în zona unei staţii de carburant – l-a lovit cu maşina.

Motocicleta a luat foc la scurt timp.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.