Cazuri noi de coronavirus in Prahova, la primarii si societati private

0 1.277

Cazuri noi de coronavirus in Prahova, la primarii si societati private. Un edil-șef de comună și un angajat al altei primării, testați pozitiv.

Până la această dată, în județ au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2483 de persoane. Cu 110 mai multe ca ieri! Ceea ce plasează Prahova pe locul doi la nivel național, după București, în ultimele 24 de ore.

Astăzi, Primăria Sinaia a admis că un angajat care s-a întors din concediu a venit infectat cu COVID, dar a precizat că acesta locuiește în Bușteni.

Menționăm că de la primele simptome s-a impus protocolul stabilit la nivelul instituției pentru prevenire și protecție și am luat măsura izolării la domiciliu a colegului nostru și a tuturor persoanelor care au intrat în contact direct cu acesta. Până în acest moment nici un alt angajat al primăriei nu prezintă simptome specifice infectării cu noul coronavirus (tuse, febră, insuficiență respiratorie). Ca măsură de prevenție, am suspendat activitatea de relații cu publicul în cadrul primăriei, în cursul zilei de vineri, 7 august, pentru a putea desfășura dezinfectarea tuturor spațiilor, iar solicitările se pot transmite de către cetățeni prin e-mail. Activitatea se reia la program normal, de luni, 10 august 2020.” – a transmis Primăria Sinaia.

Administrația locală a mai precizat că va dezinfecta stațiunea folosind, din nou, tunurile de zăpadă.

CITEȘTE ȘI: Au aparut 7 noi cazuri de coronavirus la o subunitate de politie din Ploiesti

Un nou focar a fost descoperit la o societate de pe raza parcului industrial Ploiesti West Park, din comuna Ariceștii Rahtivani, administrat de grupul belgian Allinso. Aici, 20 de persoane au fost găsite cu coronavirus, din cele 38 testate.

Aceștia fac parte din două linii de producție și nu au avut contact cu ceilalți 130 de angajați ai unității respective. Ca măsuri a fost dispusă dezinfecția societății și reorganizarea activității.” – a precizat Prefectura Prahova.

Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 15369 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori și persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanțe în acele țări care solicită un astfel de test), conform centralizării DSP Prahova.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cheap nfl jerseys from china , nfl jerseys cheap , Wholesale Nike NFL Jerseys , cheap nfl jerseys free shipping , Discount nfl jerseys , , Cheap NFL Jerseys from china , wholesale nhl jerseys , wholesale nhl jerseys , , cheap jerseys from china , cheap stitched nfl jerseys , , cheap Hockey Jersey , cheap nhl hockey jerseys , cheap nike nfl jerseys china , nhl jerseys wholesale , cheap jerseys , wholesale nhl jerseys , , discount authentic nfl jerseys , nike nfl jerseys china , wholesale cheap nfl jerseys , cheap nhl jerseys from china , nfl jerseys cheap , wholesale nfl jerseys , cheap Baseball Jerseys , cheap nfl jerseys , cheap mlb replica jerseys , discount nfl jerseys china , cheap hockey jerseys , cheap jerseys , cheap nfl jerseys , nhl hockey jerseys , wholesale mlb jerseys ,