Candidatul PNL Valenii de Munte, Gabriel Chivaran, vrea sa obtina functia de primar

0 101

candidat PNL Valenii de Munte 2016Organizația PNL Vălenii de Munte, condusă de italianul Alessandro Pietta, a prezentat la Casa de Cultură din oraș, candidatul pentru funcția de primar. Acesta nu este deputatul Sorin Teju, așa cum inițial s-a crezut, ci omul de afaceri Gabriel Chivăran, proprietarul uneui firme de transport persoane.

Evenimentul s-a bucurat de prezența co-președinților PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu și deputatul George Ionescu, dar și a deputatului Mircea Roșca.

Chivăran a anunțat că vrea să-l bată în campanie pe actualul edil, pesedistul Florin Constantin, pe care îl acuză că a cheltuit bugetul local în mod nechibzuit, pe „panseluțe, borduri și pavele”.

Alte obiective asumate de Chivăran, dar și de echipa PNL Vălenii de Munte, sunt construirea unei centuri de ocolire a orașului, îmbunătățirea infrastructurii, atragerea de noi investiții în scopul creării de locuri de muncă, scăderea taxelor și impozitelor locale, atragerea de fonduri europene, crearea unui centru pietonal și a unei piețe moderne etc.

Deputatul George Ionescu l-a lăudat pe Gabriel Chivăran, despre care a precizat că ar fi alegerea ideală pentru Vălenii de Munte, la fel cum senatorul Iulian Dumitrescu ar fi alegerea cea mai corectă pentru președinția Consiliului Județean Prahova.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.