Campina: Canalizarea din cartierul Campinitei s-a impotmolit pe o alee ingusta si acolo a ramas

1 250

Noua canalizare din Câmpina, parte a lucrării finanțate de UE în Prahova cu peste 160 milioane de euro, are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor. Spunem asta, deoarece o bucată de conductă care leagă un cartier de bulevardul principal nu a fost montată, pentru că strada respectivă este prea îngustă și nimeni nu vrea să dea la lopată.

Incredibil ceea ce se întâmplă în Cartierul Câmpiniţa. Canalizarea de pe Strada Crişuri, care colectează reţelele de pe toate străzile şi aleile situate în partea stângă a cartierului (spre ieşirea din municipiu), ar trebui să ajungă în canalizarea principală, de pe Bulevardul Carol I.

Conexiunea ar trebui să se facă și prin Aleea Rozmarin. Numai că aici nu s-a pus nicio conductă. De ce?

Aleea Rozmarin este – după cum se vede și din imagine – o trecere îngustă, impropriu numită stradă, unde utilajele nu pot intra. E nevoie, așadar, ca muncitorii să dea la târnăcop și la lopată și apoi să pună conducta manual.

De trei luni, însă, constructorii nu fac nimic concret în acest sens.

Primarul Horia Tiseanu şi consilierul local Marian Nistor au ridicat problema în faţa reprezentanţilor Unităţii de Implementare a Proiectului din cadrul HidroPrahova, firmei de consultanţă şi proiectare Romair Consulting şi Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă – Prahova. Din păcate, nu s-a ajuns la nicio soluţie.

Facem precizarea că societățile HidroPrahova și Romair Consulting sunt implicate într-un amplu dosar de corupție, intrumentat de către procurorii DNA Ploiești.

Sursa: campinaph.ro

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.