Brasov: Soferi testati pozitiv pentru substante halucinogene

0 163

Brasov: Soferi testati pozitiv pentru substante halucinogene au fost opriți de poliție, în primele zile de relaxare a măsurilor după starea de urgență.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 15 mai 2020, în jurul orei 23:00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 20 ani, care conducea un autovehicul pe str. Republicii din localitatea Sânpetru, jud. Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în corp.

Sâmbătă, 16 mai 2020, în jurul orei 02:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 31 ani, care conducea un autovehicul pe bld. Iuliu Maniu din municipiu.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în corp.

În ambele cauze, s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.