Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Ploiești

0 1.332

Bolt, principala platformă europeană de mobilitate, lansează serviciul de ride-hailing în Ploiești, al șaptelea oraș pe harta țării, după București, Constanța, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Brașov.

Ținând cont de succesul pe care l-au înregistrat serviciile de transport la cerere în ultimul an, în contextul limitărilor și al cerințelor crescute de igienă și de distanțare socială, compania estoniană a căutat să se extindă rapid în cât mai multe orașe care puteau angaja flote de șoferi parteneri și care aveau potențial semnificativ de utilizare, cunoscând deja conceptul de ride-hailing și folosind acest tip de servicii. Ploieștiul este unul dintre aceste orașe.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Prețul curselor Bolt începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă. Pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei.

Atât pasagerii, cât și șoferul au obligația legală de a purta permanent masca de protecție.

Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Bolt oferă servicii de închiriere, micromobilitate și livrare de alimente. Bolt are sediul central în Tallinn, Estonia și operează în peste 200 de orașe din 40 de țări din Europa, Africa, Asia de Vest și America Latină.

Bolt este concurentul european pentru aplicația americană UBER și aplicația rusească YANGO.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.