Baicoi: Trei angajati de la caminul din Liliesti au fost testati pozitiv la COVID-19

0 633

Baicoi: Trei angajati de la caminul din Liliesti au fost testati pozitiv la COVID-1, ceea ce mărește focarul de la această instituție aflată în subordinea DGASPC Prahova.

Prefectura a informat că “numărul total al infectărilor a ajuns la 25, ultimele trei rezultate pozitive raportate fiind în rândul personalului angajat“, fără să precizeze ce funcții au salariații găsiți bolnavi cu noul virus.

Ceilalți 22 de pacienți infectați sunt din rândul bătrânilor internați în centru, care ar trebui să primească îngrijire de specialitate.

Din fericire, se pare că nu există deocamdată cazuri grave, care necesită tratament într-o secție de terapie intensivă.

Persoanele infectate au fost evaluate de către un medic de urgență și nu s-a considerat necesară internarea în spital, fiind izolate pe un alt nivel de beneficiarii negativi. Pacienții care au COVID-19 vor fi monitorizați zilnic de un medic de Interne/Boli Infecțioase de la Spitalul Băicoi.

Vă reamintim că, la inițiativa edilului Marius Constantin, Primăria Băicoi a înființat un for local care să monitorizeze cazurile de coronavirus și să protejeze sănătatea cetățenilor din oraș.

Tot primarul a obținut, din partea DSP Prahova, promisiunea că la spitalul orășenesc nu vor fi aduși bolnavi cu COVID-19.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.