Ba, politicienilor, nu dati din buzunarul vostru bani pentru iluminatul de iarna!

0 207

iluminat-festiv-ploiesti„Nesimțiți! Hoți! Demisia toți! Rușine! Niște martalogi!”. Toate astea sunt cuvintele ploieștenilor la adresa celor din administrația locală, scoase din comentariile la știrea publicată de Max-Media.ro și cauzate de furia generală că municipiul nu va avea iluminat ornamental în perioada Sărbătorilor de Iarnă…

Oficial, autoritățile au limitat bugetul alocat în acest scop, la 200.000 de lei (TVA inclus), deși cea mai ieftină ofertă depusă a fost aproape dublă ca valoare.

În schimb, aceiași reprezentanți ai administrației locale dau 70.000 de euro pentru concerte de Moș Nicolae și Revelion, în condițiile în care cheltuielile firmei care va fi desemnată câștigătoare nu depășesc 35.000 de euro. Ar rezulta un profit de 35.000 de euro (apropo, să nu credeți că veți scăpa fără să justificați și ultimul leu alocat în acest scop).

De unde și ideea că domnului viceprimar cu atribuții de primar Iulian Teodorescu i se fâlfâie de ploieșteni.

Iar dl. viceprimar Cristian Ganea crede că poate rezolva situația convocând o ședință cu RASP și SGU. Eu zic că o puteți rezolva doar alocând bani printr-o hotărâre a Consiliului Local. Puteți face o rectificare, dacă vreți cu adevărat.

Nici PNL nu spune nimic, chit că nu are majoritatea în CL Ploiești.

O tăcere dezarmantă și enervantă. Iar ploieștenii nu vă vor ierta în vecii vecilor…Pentru că e ca și cum ne-ați pedepsi pe toți pentru hoțiile și lipsa de profesionalism din Primărie.

CITEȘTE ȘI: Ploiesti fara iluminat de iarna. Directorul SGU se scuza…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.