Atacantul Mihai Roman a semnat un contract cu Petrolul Ploiești

0 568

Atacantul Mihai Roman a semnat un contract cu Petrolul Ploiești, valabil pe următorii doi ani. La FC Botoșani a reușit un singur gol, în 5 etape, în actuala stagiune.

Ar putea debuta în meciul cu Dinamo București, dar este greu de crezut că îi poate lua locul de titular lui Irobiso.

COMUNICAT

Atacantul Mihai Alexandru Roman este noul jucător al Petrolului, el aflându-se, practic, la cea de-a doua experiență în tricoul Petrolului Ploiești.

Roman a mai jucat pentru echipa noastră, tot pe prima scenă a fotbalului românesc, în sezonul 2011-2012 (15 prezențe), pentru ca, ulterior, cariera sa să cuprindă borne importante atât în țară, cât și în străinătate. După Petrolul au urmat, pe rând, Universitatea Cluj, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Tg. Jiu, NEC Nijmegen (Olanda), Maccabi Petah Tikva (Israel), CS U Craiova, ACS Politehnica Timișoara și FC Botoșani, pentru cea din urmă formație evoluând inclusiv în debutul acestui sezon.

În total, Mihai Roman are 234 de meciuri disputate în primul eșalon al fotbalului românesc și 54 de goluri marcate, ultimul chiar împotriva Petrolului, în jocul din etapa a doua a acestei ediții a Superligii!

De asemenea, are o prezență în prima reprezentativă, într-un meci amical disputat contra Moldovei, în 2015, iar în CV-ul său figurează și o Cupa a României, câștigată, în 2018, cu Universitatea Craiova.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.