APDT Prahova: Ce evenimente vor avea loc în județ, până la finele lunii august

0 608

APDT Prahova: Ce evenimente vor avea loc în județ, până la finele lunii august. Vezi unde poți merge.

La Ploiesti, pe 25 august în cadrul evenimentului “Play the Summer sus pe terasă”, organizat de Ploiesti Shopping City, are loc concertul care va fi susținut de Nicole Cherry, începând cu ora 20:30. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/play-the-summer-sus-pe-terasa/

În perioada 25-27 august va avea loc la Homorâciu, la doar 10 minute de Vălenii de Munte, un festival aflat la a III a editie – “Festivalul Vieții “. Artiști români de seamă vor urca pe scenă făcând din cele trei zile unele demne de consemnat în capitolul Amintirile mele cele mai frumoase. Printre lumini, aplauze și miros de libertate, voci cunoscute vor întreține atmosfera și vă vor ține conectați cu distracția pe parcursul întregului eveniment. Link eveniment + bilete https://www.eventim.ro/ro/bilete/festivalul-vietii-prahova-la-ferma-homoraciu-616161/event.html

La Florești, la Domeniul Cantacuzino, au loc înscrierile la cea de-a doua etapă la Școala de Vară la Palat în Florești, ediția nr. 5 – Ateliere de arboricultură și de arheologie peisageră (20 – 31 august).

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinației, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), Vicepresedinte al Consiliului  Consultativ al Turismului și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.