Antireclama pentru statiunea Sinaia: Experienta traumatizanta traita de o turista din Cehia

0 30

O turistă în vârstă de 21 de ani, din Cehia, nu va mai veni niciodată în România și va face, peste tot pe unde se va duce, antireclamă stațiunii Sinaia.

Fata s-a trezit fără acte de identitate, bani ori haine de schimb, după ce persoane necunoscute i-au sustras rucsacul în care avea toate bunurile, la scurt timp după ce ajunsese în stațiunea de pe Valea Prahovei.

După experiența traumatizantă, turista – dezorientată și speriată – a plecat îmbrăcată subțire până în zona Cabanei Dichiu, din judeţul Dâmboviţa.

Acolo, un angajat al cabanei a observat-o şi, realizând că aceasta are nevoie de ajutor, a solicitat intervenţia jandarmilor montani de la Peştera.

Când au ajuns acolo, jandarmii au aflat ce i se întâmplase în Sinaia şi au dus-o la Poliţie, pentru a o ajuta să se întoarcă în ţara natală.

„După ce i s-au dat alimente și un ceai, să se încălzească, jandarmii montani au condus turista la Poliția Sinaia, de unde s-a luat legătura cu Ambasada Cehiei la București în vederea eliberării de documente de identitate provizorii pentru a se putea întoarce în Cehia”, au informat reprezentanţii Jandarmeriei Dâmboviţa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.