Andrei Volosevici solicita, inca o data, rezilierea contractului de salubritate cu Rosal

0 189

Andrei Volosevici solicita, inca o data, rezilierea contractului de salubritate cu Rosal, nemulțumit de cum a acționat societatea după Revelion.

Primarul Municipiului Ploiești a atenționat, din nou, astăzi, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova” cu privire la faptul că operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A, nu își respectă obligațiile de a asigura curățenia în municipiul nostru.

Astfel, edilul-șef al orașului a adus în atenția conducerii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova” (cea care gestionează acest contract) faptul că,  în oraș, sunt zone de unde operatorul de salubritate nu a ridicat deșeurile menajere de la Crăciun.

Din sesizările cetățenilor reiese că, în unele zone, operatorul de salubritate a colectat deșeurile menajere doar din containere/pubele, fără a fi colectate și cele aflate pe jos, atât în interiorul, cât și în exteriorul platformelor gospodărești, conform obligațiilor contractuale”, a arătat primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, în adresa remisă către A.D.I. Deșeuri Prahova

Pe cale de consecință, Poliția Locală Ploiești a amendat SC ROSAL GRUP SA cu 10.000 de lei.

În acest context, Primăria Municipiului Ploiești solicită, din nou, grăbirea demersurilor privind rezilierea contractului cu SC Rosal Grup SA, având în vedere faptul că acesta nu își desfășoară activitatea conform contractului.

Nu avem o problemă cu modificarea statutului, dar operatorul de salubritate trebuie să presteze serviciile în folosul ploieștenilor, lucru care nu se întâmplă în acest moment”, a conchis primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.