Andrei Volosevici rade de cum a fost tratata problema FC Petrolul dupa 2012

0 241

Pe propriul cont de facebook, fostul primar al municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a scris acum câteva ore un mesaj usturător la adresa conducerii administrației locale. Pentru că nu vrem să ne implicăm în scandal, vă lăsăm să lecturați fără alte comentarii:

„Jenant, domnilor, jenant!

Intr-o perioada in care Petrolul se confrunta cu probleme foarte serioase, diversi apropiati ai actualului edil (unul dintre ei aflat chiar in conflict de interese pe acest subiect) cauta cu disperare sa acopere – la nivel public – proasta gestionare a municipalitatii pe tema asta, gasind “vinovatul de serviciu”: Andrei Volosevici (?!?).
In opinia mea, situatia reala a acestei echipe in anul 2015 este cauzata de incapacitatea de finantare a municipalitatii conform sumelor promise de actualul primar, Iulian Badescu, precum si de un control de la ANAF care a stabilit o anumita suma ce partial ar fi putut fi acoperita prin scrisoarea de garantie bancara pe care am obtinut-o in luna februarie a anului 2012, scrisoare pe care “cineva” din Primaria Ploiesti a uitat sa o prelungeasca pana la data de 14 septembrie 2012 si astfel a fost pierduta.
Eu doresc sa va amintesc doar atat: in anul 2008, Petrolul era in liga a doua si nici macar nu jucam in Ploiesti. In 2012, ploiestenii aveau unul dintre cele mai frumoase si moderne stadioane din tara si o echipa promovata in liga intai care ulterior a castigat Cupa Romaniei!
In cei patru ani (2008-2012), in care am luptat impreuna pentru promovarea fotbalului ploiestean, au existat diverse personaje care s-au straduit din rasputeri sa opreasca tot ceea ce noi incercam sa construim. Culmea, cand proiectul a fost finalizat, aceleasi personaje se afisau glorios in loja VIP a stadionului, cu trabucul in mana, fara sa aiba nici cea mai mica jena ca nu contribuisera cu nimic la acesta.
Aceiasi “stimabili”, nemaistiind cum sa isi “scoata camasa” pe problemele cu care se confrunta azi echipa, aleg sa arunce in spatiul public comentarii mincinoase, considerand ca asa distrag atentia de la esecul lor in legatura cu tot ce inseamna astazi “proiectul Petrolul Ploiesti”.
Iata o astfel de minciuna: se pretinde ca nu a fost facuta publica procedura privind licenta exclusiva de marca (?!?). Ii rog pe cei care doresc sa afle adevarul despre asta sa verifice pe www.ploiesti.ro – HCL 220/13 iulie 2009 cu toate documentele anexate.
CE VOM OBSERVA? In 14 iulie 2009, cu o zi mai tarziu, am semnat documentul prezentat pentru ca hotararea 220 din 13 iulie 2009 (care avea ca anexa si acest contract) a fost adoptata de plenul Consiliului Local cu un numar de 21 voturi in sedinta publica. Cei 21 de consilieri care au adoptat si dispus, deci si-au asumat, sunt urmatorii: Eparu Ion-PSD, Dumitru Carmen-PSD, Ionescu Gabriel-PSD, Popa Constantin-PSD, Teodorescu Iulian-PNL, Sicoe Florin-PNL, Lupu Adrian-PNL, Bozianu Catalina-PNL, Mateescu Marius-PNG, Bolocan Iulian-PNG, Horghidan Costel-PNDC, Paul Palas-PDL, Popovici Elisabeta-PDL, Mateescu Radu-PDL, Stanciu Marilena-PDL, Limboseanu Mirela-PDL, Sirbu Gheorghe-PDL, Tincu Marin-PDL, Sava Valentin-PDL, Popa Gheorghe-PDL, CONFORM PROCESULUI VERBAL DE SEDINTA AFISAT : www.ploiesti.ro.
Ca si informatie tehinca: TOT, DAR ABSOLUT TOT, ce s-a discutat si negociat pentru proiectul numit Petrolul Ploiesti, s-a facut impreuna cu o comisie dispusa prin HCL nr 65/05.03.2009, adoptata cu 24 de voturi, care avea urmatoarea componenta: Eparu Ion-PSD, Gabriel Ionescu-PSD, Paul Palas-PDL, Iulian Teodorescu-PNL, Marius Mateescu-PNG.
Si apropo, MARCA (ce e in proprietatea Consiliului Local Ploiesti) poate fi folosita si cu alta entitate sportiva. Problema e: VREM???”

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.