Andrei Volosevici critica salariile de la SGU Ploiesti. Primaria ii raspunde cu o comisie de ancheta

0 228

Senatorul Andrei Volosevici a publicat pe facebook un comentariu acid la dezvăluirile din presa locală, despre salariile și primele mari de la SGU, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești. În replică, administrația locală anunță constituirea unei comisii de anchetă.

Iată ce a spus fostul primar:

„Salariile directorilor S.G.U. Ploiesti – LIPSA DE BUN SIMT, SFIDARE, BATAIE DE JOC

In ultimele 24 de ore am fost intrebat de foarte multe ori despre modul in care comentez stirea aparuta in presa locala, referitoare la salariile directorilor SGU Ploiesti.

Prima intrebare care se impune ca urmare a aparitiei unei asemenea stiri este cine si cum le-a aprobat acestor persoane sa isi “completeze” veniturile intr-o maniera atat de lipsita de bun simt in primul rand fata de cei aproximativ 800 de salariati ai societatii pe care cu “onor” o conduc, dar si fata de ceilalti colegi din administratia publica locala, aflati in functii similare, cu venituri mult mai mici fata de acestia, dar cu performante profesionale net superioare.

Despre atitudinea sfidatoare a conducerii SGU fata de ploiesteni nu mai discut pentru ca nu exista zi in care sa nu aud comentarii ale ploiestenilor care sunt total nemultumiti (si pe buna dreptate) de modul in care arata orasul acum. Si, atentie, stimata conducere a SGU Ploiesti, nu au nicio legatura lucrarile la liniile de tramvai cu faptul ca ar trebui sa va ingrijiti de spatiile verzi si macar sa mentineti ce s-a realizat inainte sa veniti voi la conducere, daca nu ati fost in stare sa faceti ceva in plus.

In concluzie, fiind de notorietate faptul ca performante manageriale nu exista – dar deloc – la aceasta societate, ca nu s-au ingrijit nici macar sa manifeste decenta in tot ceea ce reprezinta atitudinea fata de ploiesteni, dar si fata de consilierii locali pe care i-au mintit si, mai mult, avand in vedere faptul ca pe anumite activitati pe care le desfasoara, spun zvonurile ca nu exista tocmai conditii de legalitate, cred ca cei mai responsabili in acest moment sunt cei care mentin acest management defectuos la SGU Ploiesti si care, in loc sa dispuna masuri de redresare a societatii, premiaza incompetenta directorilor.
Consider ca este obligatorie intrunirea de urgenta a Adunarii Generale a Actionarilor si a Consiliului de Administratie pentru a dispune masuri – RADICALE – care macar de data asta sa aiba urmari concrete.”

Printr-un comunicat, Primăria Ploiești anunță:

„Viceprimarul cu atributii de primar, dl. Iulian Liviu Teodorescu, a dispus constituirea unei comisii de verificare a modului în care conducerea și angajații S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. au beneficiat de prime, sporuri și bonusuri de performanță, în perioada iulie 2014 – martie 2015.

Menționăm că, privitor la legalitatea și oportunitatea acordării drepturilor sus menționate, comisia amintită va realiza verificarea în perioada 8 iunie – 16 iunie 2015, urmând ca rezultatul verificării să fie adus la cunoștința Adunării Generale a Acționarilor de la S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L.”

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.