Andrei Volosevici, candidatul de facto al PNL pentru Primaria Ploiesti

0 165

Andrei Volosevici, candidatul de facto al PNL pentru Primaria Ploiesti. Acesta a fost prezentat de președintele organizației județene, Iulian Dumitrescu, candidat la șefia CJ Prahova.

Noul candidat “surpriză” al PNL a semnat adeziunea la partid chiar în fața jurnaliștilor, prezenți la conferința de presă.

În discursul său, cu umor, Volosevici a admis că “lumea mă cunoaște într-un anumit fel”, aluzie la nervii din mandatul 2008 – 2012, dar a precizat că “veți vedea că m-am schimbat”.

Acesta s-a declarat încântat că va candida ajutat de senatorul Iulian Dumitrescu, care țintește șefia Consiliului județean, și a precizat că au împreună mai multe proiecte surpriză pentru ploieșteni, pe care nu a dorit să le dezvăluie deocamdată.

Întrebat ce anume dorește totuși să facă, Andrei Volosevici a precizat: “Ploieștiul și Prahova trebui sa-și recapete mândria, iar cuvantul de ordine a viitorului mandat va fi construcția. Voi face mai multă administrație și mai puțină politică”.

La rândul său, președintele PNL Prahova a declarat că are mare încredere că Volosevici va câștiga detașat Primăria Ploiești și a precizat că sondajele electorale îl dau mare favorit, vorbind despre faptul că PNL ar putea câștiga majoritatea mandatelor de consilieri locali.

Iulian Dumitrescu a mai spus că organizația pe care o conduce va face, după alegerile locale, alianțe cu toate formațiunile politice, mai puțin cu PSD.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.